Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Talat Bulut gibilerin amacı nedir?
Magazin haberlerinde haftalardır Talat Bulut ile ilgili taciz iddiaları yer alıyor.
Öyle biri ya da değil kişilerle ilgili sorgulamayı yargı yapacaktır, buna biz karışamayız. 
Lakin bunca suçlama ve tartışmalar orada dururken kalkıp da Şah Hatayi deyişlerinden 'Yandım da geldim' deyişini söylemek neye hizmet ediyor. Neyi anlatmaya çalışıyor, ne yapıyor? 

Talat Bulut'un Alevi inancına mensup olup olmadığını bilmiyoruz. Lakin ünlü kişilerin yaptıkları ya da davranışları ile toplumlara verebilecek zararlara karşı dikkatli olmaları gerekiyor.

______
 Aşığın hikâyesini durmaksızın feryat eden bülbüle değil, sessiz sedasız can veren pervanelere sor..
Ara
Talat Bulut Sosyal Medya Hesabından Meydan Okudu: Ben Burdayım

Hakkında açılan taciz davasında takipsizlik kararı verilen Talat Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meydan okudu. Bulut, “Ben burdayım.” dedi.

Talat Bulut’un başrol oynadığı Yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan Özge Şimşek, oyuncunun 31 Mayıs’ta dizi setinde kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek’in iddialarını incelemeye aldı. Hakkında takipsizlik kararı kesinleşen Talat Bulut, ”Bazen ayrılıklarda, özlem duyarsınız, kokusunu hatırlarsınız burnunuzun direği sızlar. Özlemle merhaba canlar. Bu sızıyı azaltan avukatıma teşekkür ederim.” demişti.

“BEN BURADAYIM”

Talat Bulut Instagram hesabından paylaştığı video ile meydan okuyarak, ”Merhaba herkese. Ben de Yasak Elmayı gerçekleştirmek için buradayım. Pardon ya ben zaten burada değil miydim? Hiçbir yere gitmedim ki.” dedi.

Talat Bulut’un rol aldığı dizide kostüm asistanı Özge Ş.’yi taciz ettiği iddiası magazin gündemine oturmuştu. 19 yaşındaki asistan Özge Ş. yaşadıklarını anlatarak, “Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim, ‘Gel, arka tarafta bakalım’ dedi. Orada beni dudağımdan öptü ve gitti. O olayın şokuyla kaldım öylece ve yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama beni oraya çağırırken şahitlerim var” demişti.
______
 Aşığın hikâyesini durmaksızın feryat eden bülbüle değil, sessiz sedasız can veren pervanelere sor..
Ara

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping